Bugün, 12 Mayıs 2024 Pazar

Tatil için geldiği Erdek'te elektrik akımına kapıldı

Tatil için geldiği Erdek

Erdek'te elektrik akımına kapılan bir kişi ağır şekilde yaralandı.

Erdek’te elektrik akımına kapılan bir kişi ağır şekilde yaralandı.
Geçtiğimiz gece meydana gelen olay sonrasında Bandırma Devlet Hastanesine kaldırılan genç yapılan ilk tedavinin ardından İzmir Bornova Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi.
Olay Pazartesi günü akşamı vatandaşların Erdek Sahil Mahallesi Memduh Aslan Caddesi üzerine bulunan elektrik direğinden patlama sesi gelmesi sonrasında polis 155 arayarak yardım talebinde bulunması sonrasında ortaya çıktı.
İhbar üzerine olay yerine gelen güvenlik güçleri ve 112 Acil Sağlık Hizmetleri Ekibi, 23 yaşındaki Kazım Uyaroğlu’nu elektrik direğinin yanında yerde yatarken yaralı halde buldu. 

 

İlk tedavisi burada yapılan Uyaroğlu, Bandırma Devlet Hastanesine sevk edildi. Uyaroğlu’nun Bandırma Devlet Hastanesinde yapılan kontrollerinde elektrik akımına kapıldığı belirlendi.
Hayati tehlikesi bulunan Uyaroğlu, tedavisi devam etmek için ambulansla İzmir Bornova Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi. ABD’de annesinin yanında yaşayan Kazım Uyaroğlu’nun, Erdek’te ikamet eden babası Zeki Uyaroğlu’nun yanına 3 ay önce tatil için geldiği ve 1 hafta sonra da ABD’ye geri döneceği öğrenildi.




  • Pazar 17.1 ° / 5.3 ° Güneşli
  • Pazartesi 17.1 ° / 6.5 ° Güneşli
  • Salı 16.2 ° / 3.9 ° Güneşli